Skip to content

Vi söker taxiförare med
serviceanda och glatt humör

Taxi Enköping utvecklas och söker nu ytterligare taxiförare till Enköping.
Vi är ett bra team av medarbetare, med flexibla arbetstider och möjlighet för arbete båda dag- och kvällstid

• Du har Taxi-legitimation
• Du har god förmåga i svenska språket
• Gillar att hjälpa människor och har bra känsla för service
• Vi ser gärna att du erfarenhet av samhällsbetalda resor
och bokningssystemet PlanIT

Din ansökan: sänder du till oss via kontaktformuläret:

Vilken information samlas in om dig?

För att du ska kunna göra en jobbansökan genom Taxi Enköpings jobbansökningstjänst krävs att du lämnar viss information om dig själv. För en jobbansökan är denna information i dagsläget begränsad till för och efternamn, mobiltelefonnummer samt e-post.

Vad används informationen till?

Kontaktinformationen som samlas in används primärt för att tjänsteföretaget ska kunna kontakta dig, och eventuellt anställa dig. Ansvarig för personuppgifter och hur dessa används är personuppgiftsansvarig hos Taxi Enköping AB, som personuppgiftsbiträde får inte hantera personuppgifterna på annat sätt än vad personuppgiftsansvarig anger.

Hur länge sparas informationen?

Din information sparas så länge som ansökan är aktiv, när du anställs eller nekats arbete försvinner dessa uppgifter ur jobbansökningsfunktionen. Om så önskas kan du begära att dina uppgifter tas bort.

Åtkomst till din information

Enligt personuppgiftslagstiftningen har du rätt att begära detaljer om den information som samlats in om dig och att felaktigheter korrigeras i denna information. Om du vill begära åtkomst till din information ska du kontakta tjänsteföretaget du sökt hos. För att kunna lämna ut uppgifterna krävs att du för tjänsteföretaget kan styrka din identitet på ett godtagbart sätt.

Kontakt

OBS – Du kan inte boka resa via kontaktformuläret, ring oss istället på 0171-44 00 00.